Sbírka Konta bariéry

14.02.2022 11:09

 

Vážení přátelé, kamarádi a partneři,

obracím se na Vás s prosbou o pomoc při koupi nového automobilu. Mé staré má své již za sebou a údržba vozu je dražší a dražší. Nejen to, automobil byl pořízen v době před dětmi a nyní je nám jaksi malý. Zvlášť když jedeme celá rodina. Ročně najedu více než 30 000 kilometrů. Absolvuji tréninky, soustředění a turnaje po celé Evropě. Jsem také vášnivým rybářem. Máme rádi přírodu a k tomu vedeme i naše děti. Pokud chceme s rodinou někam vyjet, třeba do přírody (někdy i na noc „pod širák“) je velmi těžké se do našeho starého auta s kočárkem, dětmi, vozíkem a dalšími věcmi vejít.

Proto si Vás dovoluji oslovit s prosbou o finanční podporu k zakoupení automobilu, abych mohl být i nadále mobilní, plnit si své sny s rodinou a samozřejmě bych rád i nadále sportoval na nejvyšší úrovni.  Automobil, který bychom si chtěli pořídit musí být hlavně prostorný ideálně dodávkového typu. Částka, která nám chybí je přibližně 300 000kč.

Podpořit mě můžete formou daru podloženého smlouvou, kterou bychom spolu vytvořili, nebo nejjednodušší formou, přes transparentní účet nadace Konta bariéry. Nadace Vám zašle potvrzení o daru, které je možné následně užít k daňovým účelům. 

Odkazy nadačního fondu naleznete ZDE

V případě větší podpory nabízím možnost umístění vašeho loga na dresech a také automobilu. Pokud by byl z Vaší strany zájem, budu rád za případnou dlouhodobější spolupráci. Mým cílem je totiž nominovat se na další, pro mě již čtvrté Paralympijské hry v roce 2024.

Vaše logo, nebo logo vaší společnosti budu vždy reprezentovat čestně a s plným nasazením. V případě zájmu Vás mohu po domluvě navštívit a osobně se představit. 

Vše je transparentní a víte, komu konkrétně přispíváte. Prosím Vás, pokud uznáte, že sbírka má smysl a pokusíte se informace posunout dál budu moc rád. 

Pokud by cokoliv na stránkách bariér nefungovalo, je možné použít přímou platbu na účet 777777222/0800 var. symbol 210626. Děkuji Vám za zvážení mé případné podpory.

Za mnou je toho mnoho, ale ještě více toho na mě jistě čeká. Za jakoukoliv Vaši podporu děkuji